Dienstverlening

 • Camerabeveiliging installatie
 • Inbraakdetectie systeem / Alarmsysteem
 • Rookmelders
 • Systeemonderhoud
 • Wifi netwerk
 • Netwerk- en Coax kabels aanleggen ZIGGO
 • Soorten beveiligingscamera’s
 • Vervangen bestaande camerabeveiliging systeem

Camerabeveiliging

Maximus Beveiliging adviseert, installeert en onderhoud camerabeveiliging- en alarmsystemen.

Advies
Maximus Beveiliging komt langs op locatie om u te voorzien van advies in camerabeveiliging- en alarmsystemen, hierbij kunt u denken aan het bepalen van de locaties voor de camera’s en welke soort camera’s nodig zijn. Ook zullen we bekijken hoe de bekabeling gelegd moet worden en welke wensen de klant nog meer heeft. Maximus Beveiliging zal een offerte uitbrengen zo dat de klant kan inzien wat er nodig is en wat de kosten zijn. Maximus Beveiliging is er van overtuigd dat camerabeveiliging altijd uitloopt op maatwerk.

Installatie
Als de klant ons de opdracht geeft om prachtige camerabeveiliging- of alarmsystemen te installeren, dan zullen wij dit op korte termijn realiseren. Het eerst deel van de installatie zal bestaan uit kabels aanleggen, daarna zullen de kabels en camera’s afgemonteerd worden. De recorder zal geconfigureerd en geprogrammeerd worden. Wij zullen de camera’s samen met de klant afstellen zodat de klant altijd tevreden is met de beelden. Wij kunnen ook een app installeren op de smart phone zodat u ten alle tijden uw beelden kunt bekijken. U kunt ook met onze app beelden terugkijken.

Onderhoud
Om het camerasysteem in goede conditie te houden, adviseren wij om jaarlijks onderhoud te doen aan het camerasysteem. Maximus Beveiliging controleert de prestaties van de harde schijf en maakt de camera’s  schoon zodat de klant altijd scherp beeld heeft.

Alarmsystemen (Inbraakdetectie systeem)

U kunt Maximus Beveiliging ook inschakelen voor advies, installatie of onderhoud van inbraakdetectie- en alarmsystemen.

Inbraakdetectie betekent dat de klant zijn woning of pand geheel of gedeeltelijk op alarm kan zetten bijvoorbeeld via een app en/of code. Als er toch beweging is aan een deur of in een ruimte dan zal er direct een alarm afgaan naar de klant en/of naar een alarm meldkamer. Het in de volksmond genoemde alarmsysteem kent veel mogelijkheden met sensoren en detectors, zo kunnen we tegenwoordig ook rookmelders aan uw alarmsysteem koppelen en krijgt u dus een alarm via de app en via een sirene als er brand en/of rook is een ruimte gedetecteerd is. Rookmelders zijn binnenkort ook verplicht op elke verdieping in elke woning. U wilt natuurlijk zo weinig mogelijk kabels in het zicht hebben, en daarvoor heeft Maximus Beveiliging een oplossing gevonden: een draadloos alarmsysteem met een klantvriendelijke app en klasse 2 gecertificeerd.

Wifi netwerken

Maximus Beveiliging beschikt ook over de middelen om de klant te voorzien van een degelijk wifi-netwerk.

Er zijn diverse voordelen van een professioneel wifi-netwerk. Een gastennetwerk kan worden aangelegd zodat gebruikersgroepen elkaar niet storen en de veiligheid van uw eigen bedrijfsdata gewaarborgd wordt. Hiervoor zijn specifieke beperkingen en mogelijkheden voor in te stellen per gebruikersgroep.

Een goed wifi-netwerk aanleggen binnen bedrijf is cruciaal voor alle sectoren. De installatie moet professioneel en goed zijn om ergernis te voorkomen en werkzaamheden op de werkvloer vlot te laten verlopen. Veiligheid van data en netwerk wordt steeds belangrijker.

Aanleggen netwerk- en Coax kabels

Wanneer u nieuwe netwerk- en/of Coax kabels nodig heeft in uw woning, kunt u hiervoor ook bij Maximus Beveiliging terecht. Diverse kabels trekken wij door uw woning naar de gewenste aansluitpunten. Denk hierbij aan kabels die nodig zijn om uw ZIGGO apparatuur optimaal te laten functioneren.

Vervangen bestaande camerabeveiliging en alarmsystemen

Camerabeveiliging en alarmsystemen innoveren snel met nieuwe en intelligente technieken. Zo zijn beveiligingscamera’s goedkoper en kwalitatief beter dan de camera’s van 10 jaar geleden. Door deze beveiligingscamera’s te vervangen blijft de beveiliging rondom de woning of het pand altijd vertrouwd.

Een verouderd beveiligingscamera systeem is door Maximus Beveiliging zeer efficiënt te vernieuwen. Hiervoor kunnen vaak de bestaande data-kabels gebruikt worden.

Bestaande alarmsystemen kunnen ook vervangen worden door zeer intelligente draadloze alarmsystemen. Hierdoor is het mogelijk direct via de telefoon een melding te krijgen van bijvoorbeeld beweging. Deze kunnen alarmsystemen kunnen ook direct in contact staan met de meldkamer.

Soorten beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s zijn er in allerlei soorten en maten. Maximus Beveiliging werkt met gerenommeerde leveranciers, hierbij wordt de beste kwaliteit gewaarborgd.

 • Eenvoudige camerasystemen voor live monitoring op zowel desktop als smartphone of tablet.
 • Camerasystemen met nachtzicht voor camerabeelden in het donker.
 • Geïntegreerde camerabeveiliging met bijvoorbeeld toegangscontrole.
 • Bedraad camerasysteem is vooral veilig en betrouwbaar. Dit wordt in werking gesteld door bijvoorbeel Coax of UTP bekabeling.
 • Draadloze camerabeveiliging heeft het voordeel dat het geen kabels nodig heeft. Hierdoor kunnen de beelden worden opgeslagen met een (tot 128GB) Micro SD-kaart.
 • Dit is zomaar een greep uit de mogelijkheden voor diverse camerasystemen, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Hieronder ziet u voorbeelden van diverse soorten camera’s:

Resolutie
– 2 Megapixel
– 4 Megapixel
– 6 Megapixel
– 8 Megapixel (4K)

Lens
2.8 mm, horizontal field of view: 102°
4 mm, horizontal field of view: 79°
6 mm, horizontal field of view: 50°
8 mm, horizontal field of view: 40°

Hikvision Camera’s
De Hikvision Camera’s in deze lijn beschikken over meerdere slimme analyses zoals Crossline, Intrusion, en Object techniek. Zo kan de camera dus detecteren dat een object uit de scene wordt weggenomen, of dat een persoon de ruimte betreed.

True WDR
Alle modellen zijn voorzien van True WDR van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering. Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.

Voor vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier.